Δελτία τύπου

Δελτίο Τύπου - Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Επίσκεψη εργασίας στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
8 Νοεμβρίου 2016

Ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεώργιος Καΐσας πραγματοποίησε πολύωρη επίσκεψη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου κατά την διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή και τους Διευθυντές Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα του ιδρύματος καθώς και για την πορεία της στελέχωσής του με Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό από τους διαγωνισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Από όλες τις πλευρές τονίσθηκε η μεγάλη αποστελέχωση του Νοσοκομείου από υγειονομικό προσωπικό που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, (συνταξιοδοτήσεις, παραιτήσεις, απολύσεις, μετακινήσεις) και ότι είναι επιτακτική η ανάγκη γρήγορης κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων.

Η ενδυνάμωση των δομών της Δημόσιας Υγείας και δη ενός ακριτικού Νοσοκομείου όπως αυτό του Διδυμοτείχου, αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα και απαιτεί επίπονη προσπάθεια χωρίς εφησυχασμούς και διαδικασίες “αυτόματου πιλότου”, ώστε με συνεχή εγρήγορση να επιλυθούν με τον βέλτιστο τρόπο τα συσσωρευμένα και χρόνια προβλήματα του Ιδρύματος.

 

Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη:

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.