Δελτία τύπου

Το μήνυμα του Βουλευτή Γ. Καΐσα για την Alexpo 2016

ALEXPO 2016 - μήνυμα του Βουλευτή Έβρου κ. Γεωργίου Καΐσα

Δελτίο Τύπου
24-6-2016

"Alexpo 2016"

Για πρώτη φορά ύστερα από 6 χρόνια κρίσης, μιζέριας και εσωστρέφειας, μπορούμε πραγματικά να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία μιας και η κυβέρνησή μας έχει όχι μόνο σταθεροποιήσει το οικονομικό περιβάλλον θέτοντας τις βάσεις για το τέλος των μνημονίων και της οικονομικής υποτέλειας αλλά τόσο με τα νέα ΕΣΠΑ όσο και με τον Νέο Αναπτυξιακό νόμο, ανοίγει διάπλατα της πύλες της Δίκαιης Ανάπτυξης.
Στόχος μας μια ανάπτυξη εξωστρεφής, καινοτόμος και μοιρασμένη το ίδιο σε όλους, σε όποια κοινωνική τάξη και αν ανήκουν και σε όποιο σημείο της χώρας και αν διαμένουν.
Είναι μια προσπάθεια συνεχής και σκληρή αλλά το αποτέλεσμά της θα δικαιώσει τις επιλογές μας.

Με αυτούς τους άριστους οιωνούς ανοίγει σήμερα τις πύλες της και η 17η Διεθνής Έκθεση Αλεξανδρούπολης.
Δεν μπορώ παρά να στηρίξω την προσπάθειά όλων, ευχόμενος κάθε επιτυχία τόσο στους διοργανωτές όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας.

Γεώργιος Καΐσας
Βουλευτής Έβρου
ΣΥΡΙΖΑ

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.