Δελτία τύπου

Η νέα διαδικτυακή μου παρουσία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 02/02/2016

Αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες,

Από σήμερα εγκαινιάζω την νέα μου διαδικτυακή παρουσία με ένα νέο portal, το kaisas.gr καθώς και σελίδες στα διαδεδομένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, youtube και twitter.

Όπως έχω πει πολλές φορές, δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός αλλά πολίτης, ένας από εσάς, ένας ενεργός πολίτης που τιμήσατε με την ψήφο σας ώστε να εκπροσωπεί εσάς και την φωνή σας στην Κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία.

Για μένα έννοιες όπως Ενημέρωση, Συμμετοχή, Έλεγχος και Δημοκρατία, δεν είναι απλά ωραία λόγια αλλά στάση ζωής, για αυτό και δημιούργησα αυτήν την ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία.

Αφενός γιατί οφείλω να σας ενημερώνω άμεσα και υπεύθυνα για όλες τις δράσεις μου ως Βουλευτής Έβρου και αφετέρου γιατί θέλω να ακουστεί και η δική σας φωνή.

Μέσα από τις ιστοσελίδες μου, επιθυμώ όχι μόνο να με ελέγχετε και να με ενημερώνετε για τα προβλήματα του τόπου μας, αλλά και να εκφράζετε δημοκρατικά την άποψή σας.

Για τον λόγο αυτό έχουν αναπτυχθεί διαδραστικά εργαλεία έκφρασης της δικής σας γνώμης.

Κάθε φωνή και κάθε άποψη είναι θεμιτή και χρήσιμη, γιατί την πορεία που χαράξαμε για να φτιάξουμε τον τόπο και την χώρα μας μαζί θα την διαβούμε και μαζί θα την τελειώσουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Γεώργιος Καΐσας
Βουλευτής Έβρου
ΣΥΡΙΖΑ

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.