Δελτία τύπου

Σχετικά με το Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλεξανδρούπολη, 14 Φεβρουαρίου 2019

ΘΕΜΑ: Σχετικά με το Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι μπήκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Παιδείας το σχέδιο νόμου για το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και ιδιαίτερα του Διδυμοτείχου να εκφράσουν δημόσια τις απόψεις και τα σχόλιά τους στην ιστοσελίδα opengov έως και την 22α Φεβρουαρίου. 
Σύμφωνα δε με αυτό, το Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου του ΤΕΙ ΑΜΘ αναβαθμίζεται σε Πανεπιστημιακό Τμήμα, παράρτημα με έδρα το Διδυμότειχο του Τμήματος Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. 
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την πόλη του Διδυμοτείχου στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής για ισότιμη ανάπτυξη απ΄ άκρη σε άκρη της χώρας, τόσο οικονομική όσο και κοινωνική. 
Το Διδυμότειχο αποκτά Τμήμα Νοσηλευτικής πανεπιστημιακού επιπέδου και επαφίεται στην τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει το νέο της Ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα αλλά και στην Δημοτική αρχή να το στηρίξει και να το θωρακίσει με όλες της τις δυνάμεις.

Γεώργιος Καΐσας
Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.