Δελτία τύπου

Επίσημη επίσκεψη Βούλγαρων Βουλευτών της Ομάδας Φιλίας Βουλγαρίας - Ελλάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αλεξανδρούπολη, 28 Μαρτίου 2018

Κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Βουλγαρίας – Ελλάδας του Βουλγαρικού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, στις 26 και 27 Μαρτίου του 2018, ο Βουλευτής κ. Γ. Καΐσας ως Γραμματέας της αντίστοιχης Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Βουλγαρίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έθεσε στους Βούλγαρους συναδέλφους του και τα θέματα της διαχείρισης των διασυνοριακών υδάτων προκειμένου να αμβλυνθούν οι αρνητικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις πλημμυρών ιδιαιτέρως στην Λεκάνη Απορροής ‘Εβρου, δεδομένης και της δέσμευσης του Πρωθυπουργού της Βουλγαρίας για μείωση και διατήρηση της στάθμης των υδάτων των βουλγαρικών φραγμάτων στο 80% κατά την τελευταία συνάντηση της Μικτής Ελληνο-βουλγαρικής Υπο-ομάδας για τα Τεχνικά Δεδομένα των Διασυνοριακών Ποταμών στην Σόφια, στις 15 Φεβρουαρίου του 2018.
Στις συζητήσεις που ακολούθησαν επισημάνθηκε επίσης η μεγάλη αξία των κάθετων αξόνων στην διακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων μεταξύ των δύο χωρών και ιδιαίτερα από τον βουλευτή κ. Καΐσα τονίσθηκε η εν εξελίξει αναβάθμιση του κάθετου άξονα Αρδανίου – Ορμενίου σε κλειστό αυτοκινητόδρομο και η διασύνδεσή του με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Από το Γραφείο Τύπου.

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.