Δελτία τύπου

Συνάντηση του Βουλευτή κ. Καΐσα με το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων του Έβρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5 Μαρτίου 2018

Το Σάββατο 3/3/2018 ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου κ. Καΐσας Γεώργιος, εκπροσωπώντας και τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Έβρου κ. Γκαρά Αναστασία και κ. Ρίζο Δημήτριο συναντήθηκε μετά από αίτημα του Κεντρικού Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Νομού Έβρου με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Κατά τη συνάντηση αναδείχθηκαν ζητήματα, όπως το επίδομα πολυτέκνων, οι φορολογικές διευκολύνσεις, η θέσπιση ποσοστού εισαγωγής πολύτεκνων μαθητών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και άλλα θέματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες όπου μέσα από εποικοδομητικό διάλογο και σε καλό κλίμα έγινε αναλυτική ενημέρωση επ’ αυτών.

Από την πλευρά του κ. Βουλευτή διαβεβαιώθηκε, ότι μέσα στο 2018 δε θα υπάρχει πολύτεκνος που θα παίρνει μικρότερο επίδομα από αυτό που έπαιρνε μέχρι τώρα, σύμφωνα άλλωστε και με τις εξαγγελίες της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανούς Φωτίου.

Ο κ. Βουλευτής διαβεβαίωσε επίσης τον Σύλλογο πολυτέκνων ότι τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου θα βρίσκονται στην διάθεσή του Συλλόγου με ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και ευελπιστεί σε μια ειλικρινή συνεργασία για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολύτεκνους του νομού μας.

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.