Τηλεόραση

Νέο επαναστατικό σύστημα αναλογικών ηλεκτρονικών διοδίων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Συνέντευξη στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση στις 7/6/2017.

Επήλθε συμφωνία από όλες τις πλευρές (Κυβέρνηση, ΤΑΙΠΕΔ, Δανειστές) ώστε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας να αντιμετωπισθεί ενιαία ως σύνολο και τα διόδια να γίνουν ηλεκτρονικά και ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ έως τα τέλη του 2018.

Σύμφωνα με αυτά που αποφασίσθηκαν:

  • όλοι οι Εβρίτες δεν θα πληρώνουν διόδια όταν μετακινούνται εντός της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, (για παράδειγμα η μετακίνηση από Ορμένιο έως ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης), το ίδιο θα ισχύει και για τους κατοίκους όλων των νομών της χώρας όταν μετακινούνται εντός του νομού τους.
  • Όταν κάποιος βγαίνει εκτός νομού, θα πληρώνει ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ και μόνο την μετακίνηση που κάνει εκτός του νομού της κατοικίας του, δηλαδή από οπουδήποτε στον Έβρο εάν κάποιος πηγαίνει Κομοτηνή, θα πληρώνει μόνο για τα χιλιόμετρα στην έξοδο του ν. Έβρου και έως την είσοδο της Κομοτηνής.
  • Οι ευπαθείς ομάδες θα μετακινούνται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο το οδικό δίκτυο.
  • Θα μπει υπερσύγχρονο σύστημα που θα εφοδιάζει με GPS όλα τα ξένα επαγγελματικά οχήματα σε πάνω από 130 εισόδους της χώρας, ώστε στην έξοδο να πληρώνουν το ακριβές αντίτιμο των μετακινήσεών τους εντός της Ελλάδας, πράγμα που θα επιτρέψει την πάταξη του λαθρεμπορίου αλλά και την εισροή εσόδων στα δημόσια ταμεία.
  • Χάρη στην προβλεπόμενη αύξηση των εσόδων από τις διεθνείς μεταφορές σύμφωνα με το προηγούμενο μέτρο, θα μειωθούν ακόμη περισσότερο οι χρεώσεις ανά χιλιόμετρο για τους Έλληνες πολίτες.

Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για διενέργεια του Διεθνούς διαγωνισμού ώστε το ολοκληρωμένο αυτό ηλεκτρονικό σύστημα να τεθεί σε εφαρμογή έως τα τέλη του 2018.

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.