Τηλεόραση

Για τα Διόδια στην Εγνατία, το Νοσ. Διδυμοτείχου και το Κ.Υ. Σαμοθράκης.

Συνέντευξη του Βουλευτή Έβρου ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργίου Καΐσα στην ΑΛΦΑ TV.

Επιτέλους να σταματήσει η σπέκουλα με το νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Πρόκειται για ένα πολύ καλό Νοσοκομείο με άριστο ιατρικό δυναμικό για το οποίο έρχονται από όλη την Ελλάδα να χειρουργηθούν. Από ποιους άραγε  θα το προστατεύσουν όλοι αυτοί που πρωτοστατούν με τα κεριά και τις λαμπάδες; Από τα κόμματά τους;

Όσο δε αφορά τα διόδια, αυτοί που χρέωσαν τον Ελληνικό λαό τρεισήμισι Εγνατίες και παρέδωσαν μισή καλά θα κάνουν να σωπάσουν. Εμείς δρομολογούμε ένα δίκαιο πανελλαδικό σύστημα αναλογικών και ηλεκτρονικών διοδίων, μιας και πρέπει να πληρωθούν και τα 6,5 δις που μας χρέωσαν για την Εγνατία. Για το Κ.Υ. Σαμοθράκης, η λύση που προτείναμε οι Βουλευτές του Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, έχει δρομολογηθεί.

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.