Τηλεόραση

Για τις απαλλοτριώσεις στον Προβατώνα και το νέο νομοσχέδιο περί υιοθεσίας

Συνέντευξη του Βουλευτή Έβρου ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργίου Καΐσα στον τηλεοπτικό σταθμό THRAKI net σχετικά με τις απαλλοτριώσεις της Εγνατίας στον κάθερο άξονα του Έβρου (Προβατώνας) καθώς και για το νέο νομοσχέδιο για τις υιοθεσίες και την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.

"Πρωτοφανής η προχειρότητα των προηγούμενων κυβερνήσεων στα δημόσια έργα, τα ξεκινούσαν χωρίς καν να κάνουν τις απαλλοτριώσεις! Στον Προβατώνα απαλλοτρίωσαν 500 στρέμματα από το 2011 και δεν αποζημίωσαν τους αγρότες. Αν υπολογισθούν και τα ποσά από την μή εκμετάλλευση και τις χαμένες αγροτικές ενισχύσεις για όλα αυτά τα χρόνια, η ζημιά για τους αγρότες είναι πολύ μεγαλύτερη. Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνίζομαι για να ξεμπλέξω το θέμα από τα πλοκάμια της γραφειοκρατίας και των δικαστηρίων.
Όσον αφορά το νέο νομοσχέδιο για τις υιοθεσίες, ας αφήσουν τους φαρισαϊσμούς αυτοί που έχουν αναγάγει ως κυρίαρχο το θέμα της αναδοχής από τα ομόφυλα ζευγάρια. Είναι ελάχιστες περιπτώσεις και τουλάχιστον τριτεύον μιας και το μεγάλο πρόβλημα που λύνει ο νέος νόμος για τις υιοθεσίες είναι οι τεράστιες καθυστερήσεις που αναγκάζουν τα παιδιά να μένουν στα ιδρύματα μέχρι να ενηλικιωθούν παρότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για την υιοθεσία τους.

Η καταδίκη των παιδιών σε ιδρυματοποίηση είναι γεγονός ντροπιαστικό και απαράδεκτο για την κοινωνία μας. "

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.