Ραδιόφωνο

Πιστεύουμε στην Δημόσια περίθαλψη και θα την εξασφαλίσουμε σε όλους

Συνέντευξη στην ΕΡΤ Ορεστιάδας για την κατάσταση στην Υγεία και την Αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

"Η αυτονόμηση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου έχει δρομολογηθεί και περιλαμβάνεται στις επικείμενες αποσυνδέσεις που θα γίνουν, μαζί με τις περιπτώσεις της Λάρισας και του Ηρακλείου.

Ήδη έχει ζητηθεί, ετοιμασθεί και υποβληθεί προς έγκριση το νέο οργανόγραμμα του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, ώστε όταν το Νοσοκομείο ανεξαρτητοποιηθεί να μπορεί να λειτουργήσει.

Θεωρώ ότι ορισμένα τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, κινούνται εντελώς «μικροπολιτικά» και "εκ του πονηρού" σε σχέση με το νοσοκομείο Διδυμοτείχου μιας και τα κόμματά τους είναι ενάντια στις αυτονομήσεις, άλλωστε άλλων οι υπογραφές βρίσκονται κάτω από τις αποφάσεις συγχώνευσής του με το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και τρεις Υπουργοί Υγείας των κομμάτων αυτών ήταν αντίθετοι με την αυτονόμηση (Λομβέρδος, Γεωργιάδης, Βορίδης).

Όχι μόνο για πρώτη φορά δεν χρωστάει σε προμηθευτές κανένα Νοσοκομείο της χώρας, ήδη από τα τέλη του 2016, αλλά το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου απέκτησε και πλεονάσματα! Και όλα αυτά χάρη στην σωστή διαχείριση, το νοικοκύρεμα και την πάταξη της τεράστιας διαπλοκής στον χώρο της Υγείας.

Το νέο Νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια περίθαλψη που θα ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την Δημόσια Υγεία, γίνεται προσπάθεια να κατατεθεί αμέσως μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης και της τελικής συμφωνίας."

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.