Ραδιόφωνο

Για τα νέα θετικά μέτρα και την επικαιρότητα

"Τα μέτρα αφορούν όλους τους Έλληνες και έχουν τρεις κύριους στόχους, πρώτος στόχος η ανακούφιση όσων δυσκολεύονται οικονομικά με τις μειώσεις ΦΠΑ και ιδίως οι χαμηλοσυνταξιούχοι με την μόνιμη 13η σύνταξη, ο δεύτερος στόχος είναι αναπτυξιακός με κίνητρα και απαλλαγές και ο τρίτος στόχος η καταπολέμιση της ανεργίας και ιδίως των νέων με την επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών. Όσο αφορά τον Έβρο, οι συμπολίτες μου είχαν πάθει ένα μεγάλο ΣΟΚ με την κατάσταση που επικράτησε από το 2010 και μετά με την είσοδο στα μνημόνια. Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να λύσει τα γενικά προβλήματα του Έβρου, φτιάχνοντας τους δρόμους και τις υποδομές, ανοίγοντας την Σχολή Αστυφυλάκων, αυτονομώντας το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, λειτουργώντας το Εργοστάσιο Ζάχαρης, αναβαθίζοντας τα ΤΕΙ και τα Πανεπιστήμια, θωρακίζοντας την Υγεία. Πλέον ήρθε η ώρα να δει τα θετικά αποτελέσματα της πολιτικής μας και στην τσέπη του."
Γεώργιος Καΐσας

Συνέντευξη του Βουλευτή Έβρου ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργίου Καΐσα στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ του Πειραιά σχετικά με τα νέα θετικά μέτρα της κυβέρνησης και την επικαιρότητα.

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.