Τύπος

THRAKINET Blog

Δήλωση του Βουλευτή Έβρου ΣΥΡΙΖΑ κ. Καΐσα Γιώργου για τα βουλευτικά αυτοκίνητα.

Το σκάνδαλο δεν είναι ποιος Βουλευτής πήρε αυτοκίνητο, αλλά η ίδια η σύμβαση.

«Πρέπει το θέμα να φωτιστεί ολόπλευρα και νομίζω ότι δεν είναι το ζήτημα ποιος βουλευτής πήρε αυτοκίνητο, ποιος δεν πήρε, ποιος πήρε μεγάλο, ποιος πήρε μικρό.
Πραγματικά, το θέμα είναι σκανδαλώδες, αλλά από άλλη πλευρά. Εννοώ ότι η Βουλή με την προηγούμενη κυβέρνηση έκανε σύμβαση με μία εταιρία με τον τρόπο του leasing.

Αυτό σημαίνει ότι τους 300 βουλευτές, συνήθως ευρωβουλευτές, τους καλύπτει με αυτοκίνητα η εταιρία αυτή. Άρα όποιος βουλευτής πάρει ή δεν πάρει αυτοκίνητο δεν ωφελείται ο πολίτης ή φορολογούμενος, ωφελείται η εταιρία, η οποία έκλεισε με 3.000.000 € συμφωνία.

Τα 3.000.000 €, δηλαδή, θα τα πάρει η εταιρία είτε ένας πάρει αυτοκίνητο είτε 300.

Επομένως, το ερώτημα δεν είναι ποιος βουλευτής πήρε, αλλά ποιος έκανε τη σύμβαση αυτή τη σκανδαλώδη, την οποία είπε η Πρόεδρος της Βουλής ότι θα τη λήξει και μάλιστα τρεις μήνες πιο μπροστά για να τελειώνει αυτή η ιστορία».

Το σχετικό άρθρο

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.