Τύπος

ΓΝΩΜΗ

Πρώτες σκέψεις και μηνύματα από τους νέους βουλευτές του Έβρου.

Τέσσερις νέους βουλευτές αποφάσισαν να στείλουν στη βουλή οι ψηφοφόροι του Έβρου, στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου.
Τρεις βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα τους: Γιώργο Καϊσα, Νατάσα Γκαρά και Δημήτρη Ρίζο και τον Αναστάσιο Δημοσχάκη από τη Νέα Δημοκρατία.
Λίγα 24ωρα πριν την ορκωμοσία τους, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, με κυρίαρχη την αγωνία, αλλά και την ελπίδα για το μέλλον του Έβρου και της χώρας. Οι βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στη «ΓΝΩΜΗ», εμφανίζονται αισιόδοξοι, με πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνουν σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ελληνικής ιστορίας και με διάθεση για συνεργασία.

 Γιώργος Καϊσας:
«Δύο είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα, εκ διαμέτρου αντίθετα μεταξύ τους: χαρά κι ελπίδα από τη μία, αγωνία και βάρος ευθύνης από την άλλη. Έχουμε γνώση ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας, κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά η πραγματικότητα. Υπάρχει όμως θέληση, ψυχραιμία και γνώση. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε και δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες του κόσμου, που περιμένει όχι λόγια, μα έργα από εμάς.

Άλλες εγγυήσεις από μέρους μας δεν υπάρχουν, παρά μόνο το παράδειγμα που δώσαμε με την πορεία μας στην κοινωνία τα προηγούμενα χρόνια.
Γνωρίζουμε ότι είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση σήμερα στη χώρα και την κοινωνία, τόσο για τους πολίτες, όσο και για τους βουλευτές.
Έχουμε αγωνία να αντιμετωπίσουμε άμεσα τα προβλήματα, με συνεργασίες ουσίας με όλους τους φορείς και την ελπίδα πως θα τα καταφέρουμε για το καλό του Έβρου και της χώρας μας».

Συντάκτρια: Κική Ηπειρώτου

Το σχετικό άρθρο

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.