Διάφορες δράσεις

Διήμερη επίσκεψη του Γ. Μπαλάφα στον Έβρο

Λεπτομέρειες:

  • Ημερομηνία:
  • Τοποθεσία: Αλεξανδρούπολη, Δαδιά, Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα

Αποτιμούμε το παρόν, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μπαλάφας θα βρίσκεται στον νομό μας με σκοπό την ενημέρωση, την καταγραφή και τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και παθογένειες της περιοχής μας.

Ο νομός μας, όλες αυτές τις χαμένες δεκαετίες, ενώ διέθετε και τον φυσικό πλούτο και την γεωστρατηγική θέση δεν διέθετε αυτό που πρεσβεύουμε εμείς σήμερα. Την ισχυρή Πολιτική Βούληση.

Ο Υφυπουργός συνοδευόμενος από τους τρεις Βουλευτές  ΣΥΡΙΖΑ του νομού, τον κ. Γεώργιο Καΐσα, την κα Νατάσα Γκαρά και τον κ. Δημήτρη Ρίζο, θα επισκεφτούν όλους τους Δημάρχους αλλά και περιβαλλοντικούς φορείς, με σκοπό την γόνιμη συζήτηση, την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και τον σωστό αναπτυξιακό σχεδιασμό, για μια ανάπτυξη δίκαιη τόσο σε κοινωνικό όσο και σε γεωγραφικό επίπεδο.

Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης:

Σάββατο 4/6

17:00 Συνέντευξη Τύπου 
Grecotel Astir Egnatia Alexandroupolis

20:00 Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: "Αποτιμούμε το παρόν, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα"
Ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia Alexandroupolis

Κυριακή 5/6

09:30 Συνάντηση με Δήμαρχο Σαμοθράκης στο Ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia Alexandroupolis

10:30 Συνάντηση με Δήμαρχο Λαμπάκη Ευάγγελο στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης

11:30 Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, αναχώρηση για Δάσος Δαδιάς συνάντηση με φορέα διαχείρισης και Δήμαρχο Σουφλίου κ. Πουλιλιό

13:00 Σουφλί - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σουφλίου κ.Πουλιλιό Ευάγγελο

14:00 Διδυμότειχο - Συνάντηση με Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Πατσουρίδη Παρασκευά

15:00 Γεύμα

16:00 Ορεστιάδα - Συνάντηση με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ορεστιάδα

18:30 Ορεστιάδα - Συνάντηση με Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη Βασίλειο και ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.