Διάφορες δράσεις

Επίσκεψη στο Πολυκοινωνικό Αλεξανρούπολης

Λεπτομέρειες:

  • Ημερομηνία:
  • Τοποθεσία: Πολυκοινωνικό, Αλεξανδρούπολη

Επίσκεψη και ενημέρωση για τις δράσεις και τις ανάγκες του Πολυκοινωνικού Αλεξανδρούπολης.

Σχετικό Δελτίο Τύπου του Πολυκοινωνικού Αλεξανδρούπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις εγκαταστάσεις του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε σήμερα 11-04-2016 , ο Βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ Καΐσας Γεώργιος.
Στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού κ.Βαμβακερό Αντώνιο , καθώς και με μέλη του ΔΣ και τους υπαλλήλους του Πολυκοινωνικού ο κ. Καΐσας ενημερώθηκε για τις δομές και τις δράσεις του Πολυκοινωνικού όπως και για τους νέους στόχους του Πολυκοινωνικού και για την πορεία διεξαγωγής του προγράμματος «Επισιτιστικής Βοήθειας» , καθώς και των υπόλοιπων προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επίσης επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Τράπεζα ρούχων και δεσμεύτηκε να στηρίξει το Κοινωνικό Έργο του Δήμου μας και να συμβάλλει τα μέγιστα στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ

 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
KΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Ν.Π.Δ.Δ. δ.τ. ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ
Καρτάλη 2, Τ.Κ. 68 100 – Αλεξανδρούπολη 

Τηλ. 2551026298 - 26498
Φαξ 2551021343 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.