Διάφορες δράσεις

Σύσκεψη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης – Λαύριο.

Λεπτομέρειες:

  • Ημερομηνία:
  • Τοποθεσία: Αλεξανδρούπολη, Εμπορικό Επιμελητήριο

Σύσκεψη στο Επιμελητήριου Έβρου με θέμα την επαναφορά της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης - Λαύριο

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του Πρόεδρου του Επιμελητήριου Έβρου κ. Χ. Τοψίδη και συμμετείχαν οι Βουλευτές του νομού Έβρου κ. Γ. Καΐσας και κ. Αν. Δημοσχάκης , ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δ. Πέτροβιτς , ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ε. Λαμπάκης, ο Δήμαρχος Σαμοθράκης Αθ. Βίτσας , ο Πρόεδρος του ΌΛΑ κ. Στ. Σταυράκογλου καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι της Σαμοθράκης.

Ο κ. Τοψίδης ανέφερε πως το Επιμελητήριο Έβρου ανέλαβε την πρωτοβουλία να στείλει στο Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας το θέμα σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης με το Λαύριο.

Για το λόγο αυτό είχαν και συνάντηση στις 31 Μαρτίου 2015 ο Δήμος Σαμοθράκης, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ο ΟΛΑ και το Επιμελητήριο Έβρου με τον σύνδεσμο επιβατηγών πλοίων ακτοπλοΐας στην Αθήνα και πήραν την διαβεβαίωση ότι εφόσον μπει σε επιδοτούμενη γραμμή η άγονη γραμμή Λαύριο-Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη από την δική τους πλευρά ως εφοπλιστές θα προσπαθήσουν να βρουν πλοίο για να καλυφτεί η σύνδεση.

Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης για το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης ανέφερε πως όσο δυνατή είναι η φωνή που διεκδικεί αφήνει ελπίδες για καλυτέρα αποτελέσματα.

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.