Διάφορες δράσεις

Παρουσίαση του κυβερνητικού σχεδιασμού για την Υγεία

Λεπτομέρειες:

  • Ημερομηνία:
  • Τοποθεσία: Κομοτηνή, Ξενοδοχείο "Φιλία"

Η Υγειονομική πυραμίδα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί από τον Βουλευτή Έβρου κ. Γεώργιο Καΐσα.

Αυτόνομες και αυτάρκεις υγειονομικές περιφέρειες, τα όρια των οποίων θα εφάπτονται με εκείνα των διοικητικών περιφερειών, φιλοδοξεί να δημιουργήσει η καινούργια κυβέρνηση, προκειμένου να επιτύχει την αναδιοργάνωση και την καλύτερη λειτουργία των δομών του ΕΣΥ.

Με βάση τον συγκεκριμένο σχεδιασμό, τη θέση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, υπό την ομπρέλα της οποίας μέχρι σήμερα βρίσκονται όλες οι δομές υγείας της Μακεδονίας και της Θράκης, πρόκειται να πάρουν τρεις υγειονομικές περιφέρειες, με πεδίο αρμοδιότητας τη Δυτική Μακεδονία, την Κεντρική Μακεδονία και την Ανατολική-Μακεδονία-Θράκη αντίστοιχα.

Η αποκεντρωτική αυτή πρωτοβουλία έχει ως στόχο την καλύτερη οργάνωση των δομών υγείας, ενώ η εισαγωγή του θεσμού του οικογενειακού γιατρού θα ενισχύσει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας τους.

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.