Ανακοινώσεις

Προκηρύχθηκαν όχι μία αλλά δύο θέσεις Επιμελητών Α στο Κ.Υ. Σαμοθράκης

Προκηρύχθηκαν δύο θέσεις Επιμελητού Α στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης και ικανοποιήθηκε στο ακέραιο η σχετική πρόταση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Έβρου.

Με την υπ' αριθμό πρωτ. Α2α/Γ.Π./43917 28/6/2017 απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Ξανθού και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη προκηρύχθηκε η πλήρωση δύο (2) θέσεων επί θητεία ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ., ειδικότητας Ιατρού Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας με τον βαθμό του Επιμελητού Α στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, ικανοποιώντας στο ακέραιο τις προτάσεις των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας για την κάλυψη των πάγιων αναγκών του νησιού, σύμφωνα και με την σχετική τους αναφορά στις αρχές του Ιουνίου.

Από εχθές αναβαθμίζονται μισθολογικά σε σημαντικό βαθμό οι θέσεις των Ιατρών στην Σαμοθράκη πράγμα που αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη στο πάγιο αίτημα του νησιού για αντιμετώπιση των ελλείψεων σε Ιατρικό προσωπικό στο Κ.Υ. της Σαμοθράκης.

Στο σχετικό κοινό δελτίο τύπου της 1ης Ιουνίου του 2017, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΪΣΑΣ, κα ΝΑΤΑΣΑ ΓΚΑΡΑ και κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΖΟΣ, με σχετική τους Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας, είχαν προτείνει να δοθούν ισχυρά κίνητρα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Κ.Υ. σε Ιατρικό προσωπικό, όπως η δυνατότητα ευνοϊκής μετάθεσης μετά την συμπλήρωση ενός εύλογου χρονικού διαστήματος και η μετατροπή των θέσεων σε Επιμελητού Α.

Με την χθεσινή Υπουργική Απόφαση επιλύεται το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης Ιατρών στο Κ.Υ. Σαμοθράκης.

Η Αναφορά των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το Κ.Υ. Σαμοθράκης - 1/6/2017

Στα συνημμένα η χθεσινή προκήρυξη των θέσεων.

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.