Ανακοινώσεις

Ο κ. Μητσοτάκης για τα Δημόσια Νοσοκομεία στις 16-6-2017

Απόσπασμα από την συνέντευξη Μητσοτάκη στον ALFA στις 16/6

Ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξη στον ALFA στις 16 Ιουνίου του 2017, δηλώνει ανοιχτά την σκέψη του για ιδιωτικοποίηση βασικών παροχών των Δημόσιων Νοσοκομείων. Δεν τον κατηγορώ για τις ιδέες του, άλλωστε αυτά πρεσβεύουν οι νεοφιλελεύθερες αρχές που υπηρετεί.

Καλό όμως είναι οι συμπολίτες μου να γνωρίζουν ποιοί Βουλευτές και ποια Κυβέρνηση πασχίζουμε καθημερινά να θωρακίσουμε την Δημόσια Περίθαλψη και να προσφέρουμε Δωρεάν Υγεία σε όλους και ποιοί ονειρεύονται την ιδιωτικοποίηση των πάντων, ακόμη και του βασικού αγαθού της Υγείας, πόσο δε μάλιστα όταν πρόσφατα γίναμε μάρτυρες κινητοποιήσεων για την ενίσχυση του Δημόσιου Νοσοκομείου Διδυμοτείχου όπου μεταξύ άλλων πρωτοστάτησαν και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Αλήθεια αυτοί ξέρουν το πρόγραμμα του κόμματός τους και τί λέει ο αρχηγός τους;

Γεώργιος Καΐσας
Βουλευτής Έβρου
ΣΥΡΙΖΑ

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.