Ανακοινώσεις

Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση της άρδευσης της κοιλάδας Ερυθροποτάμου

Εγκρίθηκε η αντικατάσταση και υπογειοποίηση των αρδευτικών δικτύων του Τ.Ο.Ε.Β Ερυθροποτάμου.

Σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση (7-5-2019) του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αραχωβίτη, κατά την επίσκεψή του στον Έβρο, το πολυαναμενόμενο έργο για τους αγρότες του Ερυθροποτάμου υπογράφεται έως το πέρας της εβδομάδας.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο πολλών εκατομμυρίων ευρώ με το οποίο επιτυγχάνεται η μείωση των απωλειών, η εφαρμογή νέων μεθόδων άρδευσης υψηλής αποδοτικότητας και η αποκατάσταση προβληματικών υπόγειων υδάτινων συστημάτων, η καλύτερη διαχείριση της απόληψης του νερού και η μείωση των πιέσεων από τη γεωργία τόσο στα υπόγεια όσο και στα επιφανειακά υδατικά σώματα.

Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η αποδοτικότητα της χρήσης του αρδευτικού νερού και βελτιώνεται η ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής Γεωργίας.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.