Ανακοινώσεις

Μήνυμα για το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουλίου 2019

Αγαπητές Εβρίτισσες και Εβρίτες,

Για πάνω από 40 χρόνια πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στον νομό μας, είτε ως Χειρουργός Ιατρός όπως με γνωρίσατε οι περισσότεροι, είτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης για 12 χρόνια, είτε ως συνδικαλιστής, πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ταμίας, γραμματέας και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου.

Το 2015 με στείλατε ως εκπρόσωπό σας στην Βουλή των Ελλήνων με έναν κύριο στόχο, να βγάλουμε την χώρα από την δίνη της χρεωκοπίας και των μνημονίων και να επανακτήσουμε την Εθνική μας κυριαρχία.

Δεν μπορώ παρά να νοιώθω υπερηφάνεια που συμμετείχα σε αυτή την προσπάθεια γιατί αυτό που δεν κατάφεραν οι επαγγελματίες της πολιτικής, αυτοί που διαφέντευαν τον τόπο για πάνω από 40 χρόνια, το πετύχαμε εμείς, οι απλοί άνθρωποι της κοινωνίας, οι συνταξιούχοι, οι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι νεολαίοι, όλοι όσοι πλαισιώσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα από την πρώτη γραμμή στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Ακούραστος, θαρραλέος, τολμηρός, ηθικός, ο Αλέξης κατάφερε το ακατόρθωτο, όχι μόνο επέστρεψε την χώρα στην κανονικότητα αλλά την πήγε ακόμη παραπέρα, μιας και ανέκαθεν κανονικότητα για την Ελλάδα ήταν τα χρέη και τα ελλείματα. Έχτισε μια άλλη Ελλάδα, μια νέα Ελλάδα, ευυπόληπτη και σεβαστή, αυτοδύναμη οικονομικά, με ισχυρό και πλεονασματικό συνταξιοδοτικό σύστημα, με πλεονασματικούς προϋπολογισμούς και με ένα απόθεμα 35 δις για να μην μπορεί κανείς να κάνει κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της, αποδεικνύοντας εμπράκτως και με έργα την αγάπη του στην πατρίδα και τους Έλληνες.

Μια επιτυχία αδιαμφισβήτητη που αναγνωρίστηκε από όλους και ιδίως τις αγορές που άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες τους, φτάνοντας τα επιτόκια στο 2% γιατί βλέπουν την χώρα μας να αναπτύσσεται με ρυθμούς διπλάσιους από ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ήδη από το 2019 χωρίς μνημόνια και σκληρές επιτροπείες αρχίσαμε να επιστρέφουμε τα χαμένα εισοδήματα, με επιδόματα, 13η σύνταξη, φοροαπαλλαγές που ήδη ισχύουν και άλλες που θα ισχύσουν από το νέο έτος.

Κάναμε τόσα πολλά, τόσο γρήγορα που δυστυχώς δεν έγιναν άμεσα αντιληπτά από τον ήδη ταλαιπωρημένο λαό μας μιας και για μας προέχει το συλλογικό καλό και έπεται το προσωπικό. Όταν μια κοινωνία ευημερεί, έρχεται και η προσωπική ευημερία. Το αντίθετο δεν συμβαίνει ποτέ.

Στις εκλογές ο λαός μας έστειλε ισχυρούς στην αντιπολίτευση δίνοντας τα ηνία της χώρας σε όλους αυτούς που την χρεωκόπησαν, ελπίζοντας ότι δεν θα ξανακάνουν τα λάθη του παρελθόντος. Ως βαθιά δημοκράτης, σέβομαι την ετυμηγορία του και εύχομαι να μην απογοητευτεί για τις επιλογές του.

Παρότι σε αυτό το δυσμενές για εμάς αποτέλεσμα δεν κατάφερα να εκλεγώ βουλευτής, σας διαβεβαιώνω ότι ο αγώνας μου συνεχίζεται για να ελαχιστοποιηθεί η ανεργία, να προστατευθεί η εργασία, να εξασφαλιστεί η ποιοτική Παιδεία, η Υγεία και η ασφάλεια για όλους, για να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω, να μοιράζονται δίκαια σε όλους τα αγαθά της ανάπτυξης και τέλος για να γίνουμε ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος όπου η Ελευθερία, η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη θα είναι το αυτονόητο. Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους, τόσο αυτούς που με πίστεψαν και με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους όσο και αυτούς που στάθηκαν κριτικά απέναντι στις απόψεις και τα έργα μου.

Με βαθιά εκτίμηση,
Γεώργιος Καΐσας

kaisas minima 2019 L

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.