Ανακοινώσεις

Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Τα αποτελέσματα της τετραετίας στην καταπολέμηση της ανεργίας στον Έβρο και την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη.

Πίνακας 1 - Θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα

Evros pinakas 1Σύμφωνα με το ΕΡΓΑΝΗ και την Ανεξάρτητη Αρχή ΕΛΣΤΑΤ, την τετραετία 2015 με 2018 στον Έβρο δημιουργήθηκαν 2.533 νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και 15.234 θέσεις εργασίας συνολικά στην περιφέρεια ΑΜΘ.

Πίνακας 2 - Ποσοστά Ανεργίας 2014-2018
Evros pinakas 2

Τα ποσοστά της ανεργίας στον Έβρο μειώθηκαν από το 20,8 % στο 13%, μείωση 7,8% ενώ στην περιφέρεια ΑΜΘ από το 25,2% στο 15,7%, μείωση 9,5%.

Πίνακας 3  - Ενεργητικές πολιτικές για την καταπολέμηση της ανεργίας
Evros pinakas 31

Επίσης με τα προγράμματα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της ανεργίας διατέθηκαν στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη 99.237.840 ευρώ από τα οποία ωφελήθηκαν 14.469 συμπολίτες μας με την συμμετοχή τους σε διάφορα προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ.

Πίνακας 4 - Αριθμός επιχειρήσεων στον Έβρο και την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη

Evros pinakas 4

Τέλος, οι επιχειρήσεις στον Έβρο αυξήθηκαν κατά 359 και στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κατά 2.258.

Μόλις μέσα σε 4 χρόνια, παραλάβαμε ένα κράτος απομονωμένο διεθνώς, με άδεια ταμεία, χωρίς προοπτική εξόδου από τα μνημόνια και καταφέραμε όχι μόνο να βγει από τα μνημόνια και να σταθεί στα πόδια του αλλά να έχει 35 δις μαξιλάρι στα ταμεία του, να μειωθούν τα επιτόκια δανεισμού του σε επίπεδα καλύτερα και από την Ιταλία και να δημιουργηθούν τετρακόσιες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας (394.503).

Πλέον μπορούμε μόνοι μας να χαράσσουμε τις πολιτικές του μέλλοντός μας.

Συγκρίνετε, κρίνετε και αποφασίζετε για την ζωή σας.

Καΐσας Γεώργιος
Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου
με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.