ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έσοδα 809 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω από τον στόχο του Σεπτεμβρίου!

Αυξημένα κατά 809 εκατομμύρια ευρώ τα έσοδα του Σεπτεμβρίου του 2016.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών, τα έσοδα του Σεπτεμβρίου αυξήθηκαν κατά 809 εκατομμύρια σε σχέση με αυτό που είχε προβλεφθεί στον προϋπολογισμό!

Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους τους καταστροφολόγους.

 

Το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Νίκης 5-7 10180 Αθήνα
Τηλ.:2103332644
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Tρίτη 04 Οκτωβρίου 2016
Δελτίο Τύπου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟ 9ΜΗΝΟ Σημαντική αύξηση των εσόδων για τον μήνα Σεπτέμβρη δείχνουν τα προσωρινά στοιχεία των υπηρεσιών της ΓΓΔΕ.
Από τα στοιχεία των συνημμένων πινάκων προκύπτουν τα εξής:

  • 1) Για τον μήνα Σεπτέμβριο, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 809 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με τον μηνιαίο στόχο του προϋπολογισμού.
  • 2) Για το διάστημα Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου 2016, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 1,36 δις ευρώ σε σχέση με το στόχο του προϋπολογισμού.
  • 3) Οι επιστροφές για το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2016 είναι 298 εκατομμύρια ευρώ πάνω από το στόχο του προϋπολογισμού .
  • 4) Τα καθαρά έσοδα για τον μήνα Σεπτέμβριο είναι 1,062 δις ευρώ πάνω από το στόχο που θέτει ο προϋπολογισμός για το συγκεκριμένο μήνα.

Τα παραπάνω απαντούν με τον καλύτερο τρόπο σε όσους/ες επέλεγαν να καταστροφολογούν για την πορεία εσόδων των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου.

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.